sluiten
› Nieuws › Nog een week en dan beginnen we
PromofilmBekijk de promofilm

Nog een week en dan beginnen we

Het bos is nu nog leeg....


img20140610wa0009


Vanochtend zijn vrijwilligers van Nationaal Kamp Hattem begonnen met de laatste voorbereidingen voor het 57e Nationaal Kamp Hattem.


Tijdens de Voorbereidingsweek wordt het Kampgebouw ‘De Zandkreek’ grondig schoongemaakt. Tevens wordt het bos klaargemaakt voor de komst van bijna 225 avonturiers en hun begeleiders.


Zo wordt de verlichting in het bos opgehangen, worden de kraantjes aangesloten en worden de dekzeiltjes op de juiste plaats gehangen in het bos.
Tijdens deze week worden de vrijwilligers geholpen door en flink aantal jongeren (de Kampwachten). Zij zullen onder het motto: ‘Handen uit de mouwen en plezier maken’ allerlei werkzaamheden verrichten die nodig zijn ter voorbereiding van de Kampweek.
Want het Amfitheater bijvoorbeeld, dat is nu nog leeg en kaal, maar binnen een paar dagen is het overdekt, hangt er verlichting op en wordt de geluidsinstallatie op orde gemaakt.

Nog een week. En dan wordt het bos van Hattemson City bewoont door Canadese goudzoekers die de strijd aangaan met Sir Goldsoul en zijn vervelende kompaan Martin Mountie. John Delver is onterecht in het gevang gezet en samen met Sandy Glitter zullen de kinderen hun held zo snel mogelijk moeten bevrijden.


Het belooft weer een spannende week te worden. Want het is niet niks. Koken op een tweepits gasstelletje, wassen bij het kraantje in het bos en er samen met je groepsgenootjes voor zorgen dat alle opdrachten goed worden uitgevoerd.


Tijdens de Kampweek zullen wij u iedere dag op de hoogte houden door middel van een dagverslag en foto’s. Tevens kunt u LIVE meekijken in het Amfitheater. Via de webcam kunt u dan zien wat er zich op dat moment afspeelt in het Amfitheater.

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+