sluiten
› Nieuws › Enthousiaste jongeren gezocht!
PromofilmBekijk de promofilm

Enthousiaste jongeren gezocht!

BEN JIJ NIET BANG OM JE HANDEN VIES TE MAKEN?
VIND JE HET LEUK OM MET KINDEREN TE WERKEN?
HOU JE VAN SAMENWERKEN?
BEN JE BESCHIKBAAR TUSSEN 28 MEI EN 8 JUNI?


Dan zoeken we jou!


Nationaal Kamp Hattem is een organisatie die ieder jaar een schoolwerkweek organiseert voor kinderen van groep 7 en 8 van basisscholen door heel Nederland. In de bossen van Hattem (nabij Zwolle) slaan ruim 250 kinderen en mentoren van 3 tot en met 7 juni hun tenten op. De week staat bol van de activiteiten: toneel, zang, dans, muziek, sport en spel en nog veel meer.


Wij zoeken jongeren (vanaf 16 jaar) die het leuk vinden om de handjes uit de mouwen te steken van 28 mei tot en met 8 juni aanstaande.


De groep jongeren (Kampwachten genoemd) zorgt voor de voorbereiding (Kampgebouw schoonmaken, gereedmaken van het materiaal, uitzetten van speurtochten, hand en spandiensten verrichten voor de organisatie etc.) en hulp tijdens de Kampweek.


Let op: net als de rest van de organisatie ben jij vrijwilliger. Wij zorgen voor een goede slaapplaats, eten en drinken en je krijgt je reiskosten vergoed.


Wil je meer weten over het ‘werk’ als Kampwacht?


Neem dan contact op met Linda en Patrick Mandemaker (Hoofd Kampwachten) via telefoonnummer 06 – 29 62 10 94 of mail naar kampwachten@nationaalkamp.nlkw_gezocht

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+