sluiten
› Nieuws › Jazeker!
PromofilmBekijk de promofilm

Jazeker!

Bent u ook zo benieuwd naar de film? En, al zin om de nieuwe temperamentvolle Kampsong mee te zingen? Een enthousiaste groep vrijwilligers is bezig met voorbereidingen.


Nog even geduld, het is bijna maart. En voor de kinderen: nog even geduld. Ook juni staat zo voor de deur!


De webmaster van Nationaal Kamp Hattem wordt momenteel overspoeld met vragen van mentoren of het Mentorenweekend toch wel doorgaat. JAZEKER! De mentoren zijn in maart weer van harte welkom om met ons te beginnen aan de voorbereidingen voor de 56e Kampweek van Nationaal Kamp Hattem.


Nog steeds zijn wij op zoek naar nieuwe scholen. En het kan niet anders dan dat er ook scholen op zoek zijn naar ons. U mag ze van ons een route richting Nationaal Kamp Hattem geven!


Maatschappijbreed ontstaat er gaandeweg meer en meer aandacht voor de realisatie van zogenaamde ‘groene ruimten en ruige speelplekken.’ Belangrijke zaken in een tijd waar - teveel - (spel)computers en smartphones een eenzijdige aanslag plegen op de evenwichtige ontwikkeling en gezonde buitenspeeltijd van kinderen. Melk komt niet bij de supermarkt vandaan en spinazie groeit niet in blokjes aan de bomen… Zie hier twee uitgesproken denkbeelden van kinderen anno 2013.


 Die denkbeelden laten wij ‘verwateren’ tijdens onze Kampweek. Want tijdens Nationaal Kamp Hattem slaap je in een tentje, kook je je eigen potje, haal je water bij de kraan, speel en speur je in de natuur, werk je samen, zet je door als het even minder gaat en maak je vriendjes in het bos.


 En. Jazeker! U kunt er bij zijn!

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+