sluiten
› Nieuws › Op naar de volgende 55
PromofilmBekijk de promofilm

Op naar de volgende 55

Het 55e Nationaal Kamp Hattem lijkt nog maar net achter de rug, maar de voorbereidingen voor de 56e Kampweek zijn al begonnen.

De Kampstaf is voortvarend gestart. In de zomermaanden kwam Team Decor (zij zorgen voor een compleet aangekleed Amfitheater in het thema) bij elkaar in het zuiden van het land en Team Thema (zij zorgen voor het nieuwe thema en het verhaal voor de film en de Kampweek) vergaderde in het midden van het land. En zo kon men begin september beginnen met bouwen, met het maken van rekwisieten en met het bedenken van allerlei activiteiten voor de Kampweek. Twee Kampstafleden gingen zelfs op studiereis!

Ja, Nationaal Kamp Hattem is in beweging! Dat moet ook wel, want we willen ons blijven profileren als een unieke schoolwerkweek. Een week waarin kinderen kennis maken met de natuur. Een week waarin kinderen sporten, samenwerken en avonturen beleven.

Regelmatig komen Kampstafleden mensen tegen die ook deze avonturen hebben beleefd in Hattem. Zo was het ook afgelopen zomer. 'Bestaat dat nog steeds?' was de vraag van een jongeman van een jaar of 35. Hij was zelf als kind meegegaan in 1990 en wist zich nog precies te herinneren hoe het was. 'Oh, wat heb ik daar genoten. De sfeer, de Leemcûle, slapen in tenten in het bos, koken op een tweepits gasstelletje. Goed hoor dat het Kamp nog bestaat. Ieder kind zou wel eens moeten proeven van Nationaal Kamp Hattem,' aldus de jongeman.

Het Kampstaflid sloeg het verhaal van de jongeman goed op. En inderdaad, ieder kind zou wel eens moeten proeven van Nationaal Kamp Hattem. En daarom gaat Nationaal Kamp Hattem de komende tijd nog intensiever werken aan het vergroten van het deelnemersaantal.

We hebben 55 schoolwerkweken georganiseerd. En daar komen er hopelijk nog zeker 55 bij!

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+