sluiten
› Nieuws › Het gewone leven
PromofilmBekijk de promofilm

Het gewone leven

En dan is het bijna eind juni. Een paar weken geleden zaten we nog gezellig onder onze dekzeiltjes en zongen we liedjes als 'Keesje de Jordaan' en 'Pleecomplex'.


Maar het gewone leven gaat gewoon weer verder. Zo ook voor de Kampstafleden en Kampwachten van het Nationaal Kamp Hattem. Wat is het toch een bijzondere club.
Een club met mensen die er voor gezorgd heeft dat het 55e Nationaal Kamp een groot succes werd. De vraag: 'Wonen jullie het hele jaar in de bossen van Hattem?' konden we met een duidelijk 'Nee hoor,' beantwoorden.
Want de club van vrijwilligers bestaat uit diverse mensen uit het hele land:


Zo hebben we bijvoorbeeld schippers die nu weer over rivieren in Nederland en Duitsland varen, juffen en meesters die nu weer door heel Nederland voor de klas staan, computerprogrammeurs die nu weer op kantoor zitten, vertegenwoordigers die weer het land doorreizen en een verpleegster die zieke mensen verzorgt. Maar allemaal hebben ze 1 ding gemeen: ze zijn Kampgek. Besmet met het virus dat Nationaal Kamp Hattem heet. En dat is toch heel bijzonder?!


Vandaar ook, de mensen zijn weer gewoon aan het werk, dat het even kan duren voordat alle foto's, verslagen, uitslagen etc. uit de Kampweek op de website staan. Neem het deze mensen vooral niet kwalijk, ze doen hun uiterste best.


Wel kun je in het MENU al kiezen voor 'NKH in het nieuws.' Daar zie je een aantal leuke filmpjes en krantenartikelen.


De volledige uitslagen zijn inmiddels ook verwerkt en zijn hier te bekijken.


En weet je wat? De voorbereidingen voor het 56e Nationaal Kamp zijn al weer in volle gang.
Je zou maar Kampgek zijn...

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+