sluiten
› Nieuws › De battle om het tandwiel
PromofilmBekijk de promofilm

De battle om het tandwiel

Woensdag 6 juni

In de ochtend was de tijd helemaal in de war. De ochtendgymnastiek, de kookinstructie en zelfs het Oh, Nationaalkamp om het kamp af te sluiten werd ingestart.

Gelukkig kwam er iemand de zaken weer op orde stellen en werd er gewoon met de ochtendgymnastiek door gegaan. Pendule en Radmar daagde daarna Lottovic en Totovic uit voor een wedstrijd om het gestolen tandwiel terug te krijgen. Zelf zetten ze daarbij de bouwtekening in. De heren gingen deze uitdaging natuurlijk aan. Daarna gingen de kinderen uit de verschillende plaatsen door elkaar in mixgroepjes doe-, denk- en schilderopdrachten doen. Hiermee leerden ze dus ook kinderen uit andere plaatsen kennen.

Na ook in deze mixgroepen te hebben gegeten ging iedereen weer terug naar het eigen groepje om naar de Leemkule te gaan. Daar stond een groot activiteitenveld te wachten met een hindernisbaan, boogschieten en vele andere opdrachten!

Intussen werden er steeds meer ouders, genodigden, oudkampstaf en oudkamwachten in het bos gesignaleerd omdat er markt was.

's Avonds wordt de strijd gestreden in een loop-rad-klim-hijs constructie. Op het nippertje winnen Pendule en Radmar, gelukkig maar. De overwinningsstemming is slechts van korte duur als een duister figuur op het toneel verschijnt met een gekneveld persoon. Deze figuur blijkt de baas van Lottovic en Totovic te zijn, en in bezit van, een ontvoerde Orloge!!!
Pendule en Radmar kunnen haar alleen terug krijgen door het tandwiel weer in te leveren.
Na deze onoverkomelijke ruil pikt Orloge dit echter niet en gaat over tot de aanval.
Echter breekt het tandwiel in het gevecht en kunnen de slechterikken ontkomen.

Helaas, toch nog niet alles opgelost. Na het dagsluitingslied kruipen de kinderen hun tent in om morgen goed uitgerust te kunnen beginnen aan de sportdag.

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+