sluiten
› Nieuws › Terug in de tijd
PromofilmBekijk de promofilm

Terug in de tijd

Dinsdag 5 juni

Echt terug in de tijd. Jawel in Hattime gaat men dus echt terug in de tijd. Wij hebben het hier meegemaakt!


Monseigneur Pendule stuurde zijn middeleeuwse vriend Radmar namelijk 2 minuten terug in de tijd om te kijken wat er op dat moment gebeurde. Vervolgens greep hij in om Lottovic en Totovic een lesje te leren. Want in de lussentocht, die gelukkig geheel droog (inclusief zonnetje) verliep, hielpen de kinderen de Badguys op weg om DE sleutel van de tijdmachine te vinden. Maar slim als de kinderen zijn stuurden ze Lottovic en Totovic letterlijk het bos in, zodat Monseigneur Pendule het geheime kistje met de andere, verdwenen helft van de bouwtekening van de Moederklok konden grijpen. Dat probleem is dus opgelost.

Maar... Orloge is nog steeds niet terug. Zullen we haar morgen dan eindelijk terug zien?

Tijdens de lussentocht lieten de kinderen zien waarom juist zij naar Hattime zijn gekomen. Snelle jongens en meisjes, maar ook slim, sterk en heldhaftig. Deze kinderen hebben we nodig!

Nadat de kinderen weer een heerlijke maaltijd hadden klaargemaakt (hoezo kunnen kinderen niet koken? Kom maar eens kijken in Hattem!) was het tijd om te feesten.


In het Amfitheater voerden de kinderen hun op school geoefende toneelstukjes op, lieten ze zien uitstekend te kunnen dansen en zongen ze uit volle borst hun eigen gemaakte liedje. Is dat wat? Op het podium staan in het Amfitheater van Hattime... U kent misschien de volgende uitspraak niet, maar knoop hem in uw oren: Na Hattem komt Hollywood!


Op naar de dag van morgen. Wat zal deze dag ons brengen?

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+