sluiten
› Nieuws › En hierbij verklaar ik
PromofilmBekijk de promofilm

En hierbij verklaar ik

"En hierbij verklaar ik het 55e Nationaal Kamp Hattem voor geopend!"
Dat waren de woorden van Monseigneur Pendule nadat hij samen met Wouter Vink de Nationaal Kamp vlag had gehesen. De laatstgenoemde was de openingsgast tijdens de opening van het jubilerende Kamp. Vink, bekend van The Voice of Holland, speelde zijn rol als journalist op een erg leuke manier en verraste de kinderen met een song waarbij hij de kinderen direct betrok. Wouter Vink ging vervolgens op bezoek in de Kampementjes en nam uitgebreid de tijd voor veel foto's en handtekeningen.

Om elf uur deze morgen kwamen de eerste bussen aan in Hattime, het epicentrum van de tijd, waar alles deze week om draait. In de stromende regen werden de tentjes opgezet en de Kampementjes ingericht. Vervolgens ging het bonte gezelschap van onder andere ridders, cowboys, Egyptenaren, Grieken en piraten (iedere plaats heeft een eigen tijdperk als subthema) naar het Amfitheater waar een feestelijke opening volgde.De genodigden (oud- Kampstafleden, de oprichter van het Kamp en de pers) genoten vanmiddag van een echte Tour du Nostalgie, langs makante plaatsten in en om het kampgebouw.

Later deze dag ontsnapten de slechteriken Lottovic en Totovic uit de tijdmachine en gingen de kinderen op zoek naar stukjes van de bouwtekening van de gesaboteerde Moederklok. Die stukjes werden gevonden, maar dat leverde slechts een halve bouwtekening op. De problemen in Hattime zijn voorlopig dus nog niet opgelost. Maar we hebben nog vier dagen de tijd.

Door samenwerking, inzet en plezier moet dit, net als in de vorige 54 Nationaal Kampen in Hattem, vast goed komen!

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+