sluiten
› Nieuws › Nog heeeel even
PromofilmBekijk de promofilm

Nog heeeel even

Het is even gedaan met de rust in het bos rond De Zandkreek. Sinds dinsdag 29 mei lopen er hardwerkende Kampwachten en Kampstafleden in het bos om alles in gereedheid te brengen voor het 55e Nationaal Kamp Hattem.
De dekzeiltjes hangen op, het amfitheater is overdekt, verlichting is aanwezig in het bos en de paden zijn weer 'takkenvrij' gemaakt. Het decor wordt in orde gemaakt en ook het Kampgebouw en de schuur krijgen een goede poetsbeurt.
En dat alles om bijna 300 kinderen weer een onvergetelijke Kampweek te bezorgen. Nog hééél even, dan komen de kinderen uit Lemmer, Terschelling, Terneuzen, Wemeldinge, Kampereiland, Nieuw-Vennep en Rotterdam naar 'Hattime'.
Nog hééél even, dan weten we of Pendule en Radmar klaar zijn voor de strijd tegen Lottovic en Totovic. Nog heeel even, dan gaan we beginnen! Het 55e Nationaal Kamp Hattem staat voor de deur.

Tijdens de Kampweek kunt u op deze website lezen wat de kinderen allemaal doen. We zetten iedere avond een dagverslag op de website. Wees welkom!

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+