sluiten
› Nieuws › Nationaal Kamp Hattem viert 55e verjaardag
PromofilmBekijk de promofilm

Nationaal Kamp Hattem viert 55e verjaardag

Jubileum:
In juni wordt weer de unieke kampweek georganiseerd, dit jaar voor de 55e keer en dat moet gevierd worden. Daarom willen we u uitnodigen op woensdag 6 juni langs te komen op Landgoed Kroon.

Programma:
Vanaf een uur of drie bent u van harte welkom om te kijken in de Leemkule waar de kinderen als van ouds spellen doen.
Leid u zelf rond door onze 'Tour de Nostalgie' tentoonstelling op landgoed Kroon en ontdek allerlei markante plaatsen in het bos, lees oude anekdotes, bekijk foto's en rekwisieten met de bijbehorende verhalen!

Daarna is er gelegenheid tot bijpraten in het Amfitheater onder het genot van een hapje en een drankje die u op verschillende plaatsen kunt kopen. De opbrengst daarvan komt uiteraard direct ten goede aan het Kamp.
Ook kunt u op de aansluitende Markt de Kampvrienden stand vinden (zij vieren hun 25e verjaardag!) waar u unieke kledingstukken en gadgets kunt kopen, allen voorzien van ons mooie logo. Natuurlijk wilt u donateur van het kamp worden, dat kan, op vele manieren. Vriend van het Kamp worden is er één van.
Middels een jaarlijkse bijdrage blijft u op de hoogte van ons wel en wee en steunt u Nationaal Kamp Hattem.

Na de Markt zal er nog een spektakel zijn in het Amfitheater waar alle oude kampliedjes voorbij zullen komen en er een stuk van het Kampspel te zien zal zijn. Natuurlijk zingt u uit volle borst de bekende kampliedjes mee!

Zegt het voort
Omdat wij niet meer over alle adressen van de honderden medewerkers beschikken hopen wij dat u dit goede nieuws zult delen met al de mensen die u nog kent uit die tijd!

Aanmelden:
Opgeven graag op het volgende e-mailadres: Kampvrienden@nationaalkamp.nl
Verdere info staat op onze website: www.nationaalkamp.nl

Cadeau
Het Nationaal Kamp jubileert en ieder zal de neiging hebben om de jubilaris te verrassen met een attentie. Mogen we U een goede tip geven? Liever geen bloemen, maar klinkende munt.

Wij zien nu al uit naar het jubileumkamp en hopen daarbij van harte op uw komst in juni!

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+