sluiten
› Nieuws › Wouter Vink opent 55e Nationaal Kamp Hattem
PromofilmBekijk de promofilm

Wouter Vink opent 55e Nationaal Kamp Hattem

Wouter Vink is op maandag 4 juni aanstaande de openingsgast tijdens de start van het 55e Nationaal Kamp Hattem! De schoolwerkweek in de bossen van het Gelderse Hattem heeft dit jaar bijna 300 deelnemende kinderen van groep 7 en 8 uit het hele land. De kinderen bivakkeren in een tent, koken hun eigen potje, ondergedompeld in een wereld vol kinderavonturen. Tijdens het Nationaal Kamp Hattem ben je groot en sterk, moet je samenwerken en je beste beentje voorzetten.

Wouter Vink deed samen met zijn broer auditie voor The Voice of Holland 2011/2012. Toen de coaches niet voor zijn broer, maar wel voor hem omdraaiden was dat even slikken. Hij koos voor het team van Van Velzen waar hij het in de halve finale moest laten afweten tegenover Paul Turner.

Wouter is sinds de middelbare school bezig met muziek. Aanvankelijk begon hij als drummer, maar tijdens zijn studententijd werden de drumstokken ingeruild voor de microfoon. Zijn stem viel op en al snel raakte hij als zanger betrokken bij allerlei muziekprojecten. Hij startte destijds een eigen band genaamd Stereoid waarmee hij de nodige ervaring mocht opdoen. Zo stond hij o.a. op verschillende festivals en podia als Tivoli, de Melkweg en het Paard van Troje.

De laatste jaren stond hij als leraar aardrijkskunde voor de klas en stond muziek op een lager pitje. Na zijn recente avontuur bij The Voice of Holland smaakt zijn oude passie naar meer en is hij vastberaden Nederland nog meer te laten horen van zijn muziek.

Wouter zal tijdens de opening van het jubilerende Nationaal Kamp Hattem een rol(letje) spelen in het toneelspel.

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+