sluiten
› Nieuws › We zijn weer begonnen!
PromofilmBekijk de promofilm

We zijn weer begonnen!

De scholen zijn al volop bezig in het nieuwe schooljaar, maar ook in Hattem zit men natuurlijk niet stil. Sommige mensen weten het misschien niet, maar vanaf september wordt er al toegewerkt naar een nieuwe Kampweek.

Het nieuwe thema staat in de steigers, net als het decor. Met man en macht wordt er gewerkt om in het Filmweekend een deel van het decor klaar te hebben.

Een bijzonder Kampjaar, want Nationaal Kamp Hattem zal in juni 2012 de 55e Kampweek vieren. Vieren inderdaad. Want is het niet bijzonder dat we al ruim 55 jaar schoolwerkweken organiseren voor leerlingen van groep 7 en 8 van diverse basisscholen in Nederland? En is het niet bijzonder dat Koningin Beatrix, Prinses Margriet, minister Van der Hoeven en vele andere bekende Nederlanders De Zandkreek en het Kamp bezochten? En is het niet bijzonder dat wij ook de volgende 55 jaar willen blijven bestaan? Is het niet bijzonder dat wij kinderen cht van de natuur willen laten genieten?

Natuurlijk? Dat is juist wl bijzonder! En we willen inderdaad ook de komende 55 jaar blijven bestaan. Maar daar hebben we uw hulp bij nodig. Want zoals u wellicht heeft gemerkt hebben wij in ons bos en in het amfitheater nog ruimte voor meer kinderen. Dus kent u iemand uit het onderwijs? Misschien een enthousiaste leerkracht van groep 7 of 8? Een directeur van een basisschool? Informeer hem of haar dan eens over Nationaal Kamp Hattem. Nieuwsgierigen zijn van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij ons.

Want zeg nou eerlijk; vijf dagen lang in het bos, leren, samenwerken, spelen, sporten, toneel, avontuur, spanning? alles wat een kind nodig heeft zit verweven in onze Kampweek!

Wees welkom bij het Nationaal Kamp Hattem!

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+