sluiten
› Nieuws › Jochem van Gelder openingsgast 60e Nationaal Kamp Hattem
PromofilmBekijk de promofilm

Jochem van Gelder openingsgast 60e Nationaal Kamp Hattem

Op maandag 12 juni aanstaande wordt het 60e Nationaal Kamp Hattem, georganiseerd door Stichting Bosavontuur Hattem, feestelijk geopend. Bijna 250 kinderen en 75 Mentoren uit heel Nederland zullen een week lang ondergedompeld worden in de wereld van kinderavonturen.

Een week lang kamperen in de bossen, koken op een tweepits gasstel, spannende speurtochten lopen, meedoen aan bijzondere activiteiten en genieten van het toneelspel in het Amfitheater. Door de opzet en uitvoering passen de Kampweek én het thema uitstekend binnen onderwijsprojecten. Bijvoorbeeld bij aardrijkskunde, geschiedenis, handvaardigheid en meer...

In het Amfitheater zal Jochem van Gelder de aftrap verrichten van deze bijzondere week.

_jph6037__jean_pierre_heijmans_300In 1979 maakt Jochem zijn TV debuut in het programma Stuif-Es-In. In 1989 wordt hij presentator van de Disney Club. Daarna volgden vele programma's, waaronder Praatjesmakers en Willem Wever. Sinds 2012 presenteert hij programma's voor SBS6, waaronder Het beste idee van Nederland, Bonje met de Buren en Lachen om Home Video’s.

Afgelopen periode was Jochem te zien in het programma Wie is de Mol. Hij schopte het zelfs tot de finale! Met Jochem van Gelder als openingsgast geven we extra feestelijk tintje aan het 60e Nationaal Kamp Hattem.

Jochem zal een rol spelen in ons toneelspel ‘Mollenvangers op Molecaten’ en krijgt daarna een rondleiding langs alle Kampementen in ons bos.
Wilt u meer informatie over (de opening van) het 60e Nationaal Kamp Hattem? Mail dan naar meedoen@nationaalkamp.nl 
Foto: © Jean Pierre Heijmans

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+