sluiten
› Kampen › 2014 › Dagverslagen › Maandag
PromofilmBekijk de promofilm

Het Mysterie van Hattemsom City

Na wekenlang zenuwachtig er naar uitgekeken te hebben was het vanochtend dan eindelijk zover. Vol geladen met dolenthousiaste kinderen en loodzware bagage kwamen de bussen Hattemson City binnen rijden. De plek waar het deze week moet gaan gebeuren. Nadat de "avonturiers"  met behulp van een gekregen goudstukje een claim hadden weten de bemachtigen konden de tenten opgeslagen worden en de keukens geknoopt. Want zonder een goede uitrusting kan er natuurlijk niet worden begonnen.


img20140616wa0007_512


Het is namelijk nogal een zware taak die deze week voor de voeten van de avonturiers geworpen wordt. Goudzoeker John Delver zit in de jail, nadat hij wist te ontsnappen aan de "Masjien" van Sir Goldsoul en Profi Soapy. Het Canadese Hattemson City is in rep en roer. Vele goudzoekers die bij het begin van de goudkoorts richting het kleine dorpje afreisden hebben een gele streep en kunnen weinig anders dan luisteren naar Goldsoul en zijn Mounties. Hoe kan dat toch? Goede vraag! Met behulp van meneer Kinket, al tientallen jaren een onmetelijk grote steun en toeverlaat voor het Nationaal Kamp en nu gebombardeerd tot Erevoorzitter van de GoudzoekersVakBond, opende Sandy Glitter de missie die het "Mysterie van Hattemson City" moet oplossen.


img20140616wa0011_512


En het eerste succes is gelukkig al geboekt. Na een lange en barre tocht door Yukon Forest, waarin de ogen en oren goed open gehouden werden, wisten Sandy en haar manschappen de code van de jail te ontrafelen. John Delver is weer vrij! Iedereen kan dus met een gerust hart naar de tent om daar nog even te kletsen en daarna lekker te gaan slapen. Het was tenslotte een vermoeiende eerste dag. Morgen gaat de zoektocht verder naar een manier om Sir Goldsoul en ieder ander met een slecht geweten in Hattemson City de pas af te snijden.

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+