sluiten
› Kampen › 2014 › Dagverslagen › Dinsdag
PromofilmBekijk de promofilm

Het Mysterie van Hattemsom City

Na een dikverdiende nachtrust stonden de goudzoekertjes vanochtend weer vol goede moed op. Zo'n eerste nachtje in het bos dat is natuurlijk best wel even spannend, maar daar was tijdens het ontbijt niks meer van te merken. Een nieuwe dag geeft nieuwe kansen en dus konden John Delver en Sandy Glitter weer volop gaan zoeken naar een oplossing voor het probleem. Maar eerst was het de beurt aan Sir Goldsoul. Wie valt er nu in slaap als hij een gevangenis moet bewaken? Een ferme klap met een van de vele "foei"handschoenen die hij heeft gaf hij Martin Mountie, zijn vooraanstaande hulp, een rammelend pak slaag. De hilariteit kende geen grenzen toen er ook nog twee Mounties een nat pak haalden.


Gelukkig kwam er een beetje hulp uit onverwachte hoek voor John en Sandy. De "Rare Snuiter" die met John in de gevangenis zat en als hij trek heeft wormen eet gaf een waardevolle tip. Als je Goldsoul wilt verslaan moet je basistechnieken oefenen en goud vinden. En dat deden de goudzoekertjes dan ook. Nadat ze via een speurtocht door het bos de exacte plek wisten te vinden werd er goud gevonden op de claim waar ze verblijven! Wat een geluk!


img20140617wa0023_512


img20140617wa0014_512


De avond werd afgesloten met het Great Golden Festival. De groepjes van alle plaatsen hebben wekenlang geoefend op een toneelstuk. Spannend is het natuurlijk wel op een groot podium midden in het Amfitheater, maar iedereen heeft het razend goed gedaan. Tussen de stukjes van de plaatsen werden zij door onze eigen Hattemband bespeeld met heuze top 40 hits in een "Goudzoekers jasje".


img20140617wa0050_512


En nu maar afwachten wat er morgen weer staat te gebeuren. Wat moeten ze doen met het gevonden goud en de geleerde basistechnieken? En laten Sir Goldsoul en de inmiddels toch wel vreemd gedragende Profi Soapy het er zomaar bij zitten? Het belooft ook morgen weer een spannende dag te worden in Hattemson City...


Voor meer leuke dagelijkse foto's volg ons op Facebook en Twitter!

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+